Wat als je jouw hart verloren hebt aan het Pajottenland?
Wat als je dagelijks geïnspireerd wordt door het glooiende landschap?
Wat als je dat warme gevoel graag deelt én er de ruimte voor hebt?

Dan stel je die ruimte toch open voor collega-ondernemers, bedrijven, coaches en iedereen die ideeën wil zaaien, laten groeien of oogsten?

Ik ben Bjoke De Vos en woon al 20 jaar in het Pajottenland, waar ik me echt thuis voel.
Van bij mijn studies, een hele tijd geleden, leef ik met het motto ‘Doe iets waar je deugd van hebt, energie van krijgt en waar je zelf resultaat oogst van je inspanningen.’.
Hard werken en daarna ook hard genieten, daar word ik warm van.

Ik runde jarenlang mijn eigen vastgoedkantoor in Gooik. Daar leerde ik vooral dat ik graag met mensen werk, maar zeker ook het belang van onderlinge communicatie.
In 2022 nam ik afscheid van de vastgoedwereld. Gebeten door het krachtige instrument ‘visueel vergaderen’, beter gekend als graphic recording, beheer en beziel ik sindsdien mijn eigen vergaderzaal De Rekolt.
De naam is niet zo maar gekozen.
De voormalige oude schuur op de Edingsesteenweg te Gooik is uitgegroeid tot een warme plek om te zaaien, te groeien en te oogsten.

In De Rekolt krijg je niet alleen letterlijk de ruimte om te zaaien,
te groeien en te oogsten.

Ook figuurlijk mag je hier groeien naar een volgende stap.

Het doel van De Rekolt?

Inzichten, ideeën, applaus, kennis, connecties … laten ontstaan en laten ‘oogsten’ (= rekolteren) in een inspirerende ruimte.

Zelf loop ik over van ideeën en zie ik vaak mogelijkheden, linken en positieve invalshoeken.
Ik geloof enorm in het delen van ervaringen en netwerken en ben er rotsvast van overtuigd dat hier in De Rekolt de puzzelstukken in mekaar zullen vallen.

Op zoek naar een groene locatie op een boogscheut van Brussel voor een meeting, een teambuilding, een seminar, een workshop, een bootcamp …?
Search no more.

Op zoek naar iemand die met jou meedenkt voor je activiteit?
Dat wil ik graag zijn. Zelf kan ik instaan voor de begeleiding van je vergadering als graphic recorder of facilitator.
Bovendien heb ik ook een ruime waaier van samenwerkingen uitgebouwd om jouw organisatie mee te ondersteunen. Als jij dat wenst uiteraard.

Wij houden van onze lokale economie

De Rekolt werd opgebouwd door bedrijven uit de buurt,
met datzelfde warme hart voor het Pajottenland.

Voor ontbijt, broodjeslunch en recepties kunnen wij rekenen op lokale partners. Maar we informeren jou even graag over de verschillende eetgelegenheden in de dichte omgeving.

En wil je jouw activiteit combineren met een uitstap in de buurt?
Ook dat kan.

AANBOD IN DE REGIO

Als Ambassadeur van het Pajottenland, brengen we je makkelijk in contact met de lokale initiatieven, streekspecifieke horeca en evenementen, unieke bezienswaardigheden.

Dat kan variëren van een brouwerijbezoek, over een monumentrondleiding, maar evengoed een fijne wandeling in ons glooiend landschap of een workshop die iedereen verrast. We denken graag met je mee om dit mogelijk te maken.

De Rekolt wandelt

Wandeling 1 – 30”
Wandeling 2 – 50”

Toerisme Vlaams-Brabant